Nataša Hvala

Živjo. Moje ime je Nataša. Sem navdušena ilustratorka, slikarka, ljubiteljica narave v vseh pomenih. Imam to srečo, da sem otroštvo delno preživela v našem glavnem mestu, čez vikende na njegovem obrobju. Takrat sem se svobodno lahko potepala po gozdovih, preplezala drevesa, nabirala gozdne sadeže, opazovala živali. Še večjo srečo imam, da sem se po letih bivanja v glavnem mestu preselila na obrobje Triglavskega narodnega parka, da imam pred hišo čudovite gozdove, da dnevno lahko opazujem kako se pasejo divje živali po travnikih in celo na našem vrtu.

Na svojih ilustracijah najraje upodabljam živali. O živalih pišem zgodbice, verjamem v vile in škrate in sem večna optimistka.

V naši hiši sem že velikokrat gostila prijatelje, ki so pobegnili pred stresnimi situacijami in vsi so bili očarani nad naravo, umirjenimi ritmi Posočja. Vsak je povedal, da je šel domov z neko novo energijo. Že leta si želim, da bi lahko to delila tudi z vami. Ponujam vam zdravilno moč narave, pri tem pa vam pomagam, da jo občutite, vidite. Želim si z vami deliti občutenje čudežne dežele Ambisontie.

%d bloggers like this: