Podaj se na čarobno raziskovanje

Narava v Posočju je naravnost idealna za celjenje utrujenih duš in teles. Je odlična protistresna terapija s sprehodi:

  • mi poskrbimo za vse: hrano, pot, dogajanje,
  • ničesar vam ni potrebno načrtovati,
  • skrbi obesite na prvo vejo in se prepustite naravi,
  • pozabite na mestni vrvež, občutite mir, tišino, spokojnost.

Pripravili smo cel kup programov za potep, sprostitev, druženje. Potepamo se po okolici vaše namestitve, poskušamo se čimbolj izogibati prevozom z avti.

Programe prilagodimo glede na prijavljeno skupino. Upoštevamo fizične sposobnosti, starost – ali so v skupini tudi otroci, samo odrasli, starejši odrasli.

Cene programov oblikujemo individualno – glede na velikost skupine, prej navedene posebnosti in trajanje potepa.

Z veseljem vam pripravimo ponudbo, ki ni zavezujoča. Pišite nam in zagotovo bomo skupaj našli pravo doživetje v naši čudežni deželi.

Pridi na potep v čarobno Ambisontio

pravljična potepanja Posočje, Dolina Soče, Tolminka, Javorca

Pravljična potepanja so poldnevni ali celodnevni izleti po poteh, ki jih skupaj izberemo. Popeljemo vas po manj obiskanih poteh, na pašniku spečemo friko in pričaramo čas, ko še ni bilo avtov, pametnih telefonov…

Gozdna art terapija

Gozdna art terapija je potep v gozd, kjer s seboj vzamemo pribor za risanje ali slikanje in se prepustimo občutenju narave. Prisluhnemo šumenju listja, objamemo drevo, morda splezamo na drevo ali debelo vejo. Popolna sprostitev.

Škratova dežela

V škratovi deželi pripovedujemo zgodbe škrata Zabata, posebnega člana našega tima. Zgodbe nam pripoveduje s pomočjo prstnih lutk, prenosnega gledališča in skritih zakladov. Igraje in z malo domišljije mu zgradimo počitniško hiško.

%d bloggers like this: